• Auto-aanhanger.jpg
  • Naaimachine.jpg
  • ManfredRob.jpg
  • TG30.jpg

Onze missie

“Wij creëren waterdichte oplossingen voor onze opdrachtgevers”

Genap richt zich op het toepassen van kunststoffolies in totaalconcepten voor de opslag en scheiding van vloeistoffen, met name van water. Door continu te innoveren en samen te werken met partijen die aanvullende expertise inbrengen, voorziet Genap haar klanten van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de tuin- en landbouwsector en projecten in de grond-, weg- en waterbouw. De ontwikkeling van folieoplossingen voor drinkwater is hier recent aan toegevoegd en vormt een belangrijke pijler voor de toekomst.

Wereldwijd zien we een toenemende vraag naar de opslag van water. Naast de thuismarkt Nederland richten we ons dan ook op het exporteren van onze oplossingen. Vanuit onze vestiging in Kenia bedienen we de Afrikaanse afzetmarkten met oplossingen die we lokaal produceren. Daarnaast zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe ‘resellers’ om ons internationale distributienetwerk te verstevigen en uit te breiden.

Genap onderscheidt zich door de mogelijkheden van eigen R&D-, productie- en installatievoorzieningen te benutten. Met als drijvende kracht achter de oplossingen onze 60 medewerkers die zich elke dag weer met passie en vakmanschap richten op het creëren van duurzame, waterdichte oplossingen. Daarbij zijn we ons voortdurend bewust van de effecten die onze bedrijfsprocessen hebben op onze omgeving en daar willen we verantwoord mee omgaan. Duurzaam ondernemen betekent voor ons dan ook het maken van integraal duurzame keuzes. Dit alles heeft Genap gebracht waar het vandaag staat en zo willen we ook bijdragen aan het succes van onze klanten.

Top