Watersilo's Ethiopie

Watersilo’s: een sterk staaltje

Water wordt vaak opgeslagen in watersilo’s. Door een flexibele productiemethode kunnen we bij Genap de meest efficiënte oplossing voor u realiseren in de vorm van een stalen silo. Zo’n silo kan een diameter hebben van 1 tot 32 meter en een hoogte van 1 tot 5,5 meter. Onze watersilo’s zijn duurzaam en eenvoudig te monteren. De stalen platen onderscheiden zich onder meer door hun vormvastheid en mechanische treksterkte. We kunnen de siloplaten ook voorzien van een bijzonder duurzame Plastisol coating. Dit verlengt de verwachte levensduur van de silo tot 25 jaar of zelfs meer.

De silo’s krijgen in alle gevallen een  waterdichte silobekleding, Aquatex®, die speciaal voor de opslag van water in de tuinbouw is ontworpen. Aquatex® is leverbaar in verschillende types en diktes, geschikt voor de opslag van regenwater (schoon water) en recirculatiewater.

Om algengroei en verdamping in een watersilo te voorkomen, biedt Genap een breed assortiment aan afdekkingsmogelijkheden. Bovendien bevat het assortiment materialen die specifiek ontwikkeld en geschikt zijn voor opslag van water in landen met extreme klimatologische omstandigheden als hitte, koude en hoge UV-belasting.

 

Top