Genatop

Vijvers

Voor de aanleg van (sier)vijvers wordt vaak gebruik gemaakt van EPDM-rubberfolies of PVC-folies. Genap is al meer dan twintig jaar officieel distributeur van Firestone PondGard Rubberfolie – kwalitatief het beste rubberproduct voor de siervijver.

Daarnaast produceren we al tientallen jaren onze succesvolle Genaflex PVC-vijverfolies en vijverproducten, die we via distributeurs Mertens en Wildkamp verkopen aan het retail- en hovenierskanaal. Daarbij levert Mertens aan de tuincentra en vijverspeciaalzaken, terwijl Wildkamp vooral verkoopt via de eigen filialen met landelijke dekking. Voor informatie over verkooppunten in uw omgeving kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen. De gegevens vindt u op www.mertens-groep.nl of www.wildkamp.nl

Heeft u een folieconstructie op maat nodig? Maatwerkaanvragen die we via onze dealers binnenkrijgen voeren onze eigen montagemedewerkers graag ter plekke voor u uit. Ook voor de aanleg van grote waterpartijen, blus- en recreatievijvers bieden we de juiste folieconstructie. Kies dan samen met ons ontwerpbureau de beste oplossing voor uw project en wij verzorgen de rest tot in de puntjes. 

Top