Oresund

Siloafdekkingen

Genap levert en installeert al 60 jaar diverse types folieafdekkingen voor silo’s van klein tot groot, al dan niet meedraaiend, in ronde en rechthoekige vormen. Deze afdekkingen kunnen een ondersteunende RVS-constructie hebben, geheel vrijdragend zijn of gebruikmaken van een middenkolom. Welk type afdekking voor ú ideaal is, hangt af van de siloafmeting en vorm, de opgeslagen vloeistof en de klimatologische omstandigheden.

Mogelijkheden:

  • Onze ‘Genatop’-afdekking bestaat uit een rvs-draagconstructie waarover een gewapende pvc-folie wordt gespannen – een constructie die ook kan worden toegepast op silo’s met roterende installatie.
  • De  ‘Genaspan’-afdekking is een spankap, waarbij we de gewapende PVC-folieafdekking plaatsen over de middenkolom in de silo en daarna afspannen op de silowand.
  • In tegenstelling tot ‘Genatop’ en ‘Genaspan’ heeft onze ‘Airhat’-afdekking geen ondersteuning nodig. Dit betreft een gewapende PVC-folie die op de rand van de silo is gespannen en door luchtdruk wordt opgeblazen zodat er een bolle afdekking ontstaat.

De gewenste afdekking wordt in nauwe samenwerking tussen u en onze engineers op maat geproduceerd en gemonteerd. Zodat u altijd verzekerd bent van de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Top