• Auto-aanhanger.jpg
  • Naaimachine.jpg
  • ManfredRob.jpg
  • TG30.jpg

Business partners

Om succesvol te zijn als bedrijf werk je samen met partners in de keten. Dus streven we naar duurzame samenwerkingsverbanden op win-winbasis met klanten en leveranciers. Zo kunnen we onderscheidend zijn en leren van elkaars expertise – om nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften van iedereen die onze producten en oplossingen gebruikt. 

Strategische business partners

Aqua Aero Water Systems BV

Aqua Aero Water Systems BV (AAWS BV) en Genap werken samen op het gebied van drinkwater- en sanitatieoplossingen voor derdewereldlanden. Het door AAWS ontwikkelde UV-waterboxsysteem wordt als totaaloplossing inclusief een wateropslagtank verkocht op het Afrikaanse continent en in landen als Indonesië en India.

Bezoek website

Wildkamp B.V.

Wildkamp, Nederlands’ breedst  gesorteerde groothandel op het gebied van  technische en aanverwante artikelen, en Genap werken sinds eind jaren tachtig samen op het gebied van vijverfolies. Genap levert vijverfolie, (Genaflex) en Firestone Pondgard EPDM die bij Wildkamp via winkels en webshop worden gedistribueerd.

Bezoek website

Distributeurschappen

AGRU Kunststofftechnik GmbH

AGRU Kunststofftechnik GmbH uit Oostenrijk is producent van hoogwaardige HDPE- en LLDPE-kunststoffolies. Sinds begin 2000 is Genap de distributeur van AGRU folieproducten op de Nederlandse markt.

Bezoek website

Firestone

Firestone, producent van EPDM-rubberfolies, en Genap zijn al sinds de jaren negentig handelspartners. Het gaat dan met name om de Nederlandse distributie van PondGard EPDM voor siervijvers en Firestone Geomembraan EPDM voor GWW- en mestopslagprojecten.

Bezoek website

CETCO Ltd.

CETCO Ltd., producent van bentonietmatten, en Genap werken al sinds 2003 samen. In 2012 werd Genap officieel distributeur van de bentonietmatten voor de Nederlandse markt.

Bezoek website

Belangrijke links naar kennispartners:

Quality Services

De door de Raad van Accreditatie (RvA) geaccrediteerde keuringsinstantie op het gebied van ondermeer kunststoffolies.

Bezoek website

Kiwa

Het Kiwa voert bij Genap de VCA; ISO 9001:2008 en CO2-footprintverificatie uit, alsmede de verschillende certificeringen van de beoordelingsrichtlijnen voor het verwerken en aanleggen van folieconstructies.

Bezoek website

DIBt-richtlijnen

Genap voldoet aan de DIBt-richtlijnen voor de prefab productie van zeilen en de aanleg van mestbassins op locatie in Duitsland.

Bezoek website

Will2Sustain

Will2Sustain is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling.

Bezoek website
Top