• afdekkingenspanzeildef.jpg
  • Silo_in_kas_3.jpg
  • Tanflora.jpg
  • kasdef.jpg

Tuinbouw: op zoek naar nieuwe grenzen

In de afgelopen decennia heeft Genap zich gespecialiseerd in het opslaan en afdekken van water in de vorm van wateropslagsystemen in stalen silo's en waterbassins. Onze oplossingen voor het opslaan van water vinden sinds jaar en dag hun weg in de tuinbouw. Deze sector is de afgelopen jaren echter flink in beweging. De hoeveelheid beschikbare grond in Nederland is afgenomen en het aantal kwekerijen slinkt gestaag. Daarnaast is de regelgeving op het gebied van watergebruik en wateropslag aangescherpt. Een aantal kwekers heeft gekozen voor schaalvergroting en/of verhuizing naar andere gebieden en landen. De tuinbouwmarkt speelt zich dan ook meer en meer af buiten onze landsgrenzen.

Met het oog op deze marktverschuiving heeft Genap de Export Tank Kit ontwikkeld, een 'all-in-one' systeem bestaande uit een silo, bekleding en afdekking in een seaproof verpakking waarbij veel aandacht is gegeven aan de hanteerbaarheid en labeling.

Zowel in Nederland als in het buitenland werken we met distributeurs die onze producten lokaal verhandelen en installeren.

 

Top